Solution: Seven lakh sixty-three thousand nine hundred forty-five.

Solution: Forty-five million, three hundred thirty-two thousand, seven hundred eighty-six.

Solution: 4,300 + 6,800 = 11,100.

Solution: 8,76,234 – 5,43,876 = 3,32,358.

Solution: 5,430.

Solution: 97,632.

Solution: 999 × 10 = 9,990.

Solution: 1,348.

Solution: 35,000.

Solution: 20,000 + 3,000 + 400 + 50 + 1.

Solution: 5,99,000.

Solution: 99,999.

Solution: 350 × 70 = 24,500.

Solution: 70,000.

Solution: LIV.

Solution: 9,852.

Solution: One lakh.

Solution: 10,002.

Solution: 87,700.

Solution: 500 thousands.

Solution: 1,000 × 12 = 12,000.

Solution: Place value of 7 = 7,000; Place value of 5 = 50,000; Difference = 50,000 – 7,000 = 43,000.

Solution: 108.

Solution: 5,00,000.

Solution: 15,670.

Solution: 1,000 + 999 = 1,999.

Solution: 10^{4}.

Solution: 9,999 × 1 = 9,999.

Solution: One lakh five thousand two hundred four.

Solution: 9,900 – 4,300 = 5,600.

Solution: 12 lakhs.

Solution: 58,023.

Solution: 9,00,000 + 80,000 + 7,000 + 600 + 50 + 4.

Solution: 3,00,000.

Solution: 9,99,999.

Solution: 10,025.

Solution: 1,23,000.

Solution: 6 digits.

Solution: 999 – 100 = 899.

Solution: 70,000 + 6,000 + 500 + 40 + 3.

Solution: 99,999.

Solution: 2,357.

Solution: 9,00,000.

Solution: 6,000.

Solution: Twelve lakh thirty-four thousand five hundred sixty-seven.

Solution: 5,000 hundreds.

Solution: Five hundred eighty-seven thousand two hundred thirty-four.

Solution: 1,45,678.

Solution: 7,50,000.

Solution: One lakh twenty-three thousand four hundred fifty-six.

Solution: 5 km = 5000 meters.

Solution: 300 cm = 3 meters.

Solution: 3 kg = 3000 grams.

Solution: 12 liters = 12,000 milliliters.

Solution: 3 weeks = 21 days.

Solution: 2.5 hours = 150 minutes.

Solution: 1 meter = 1000 millimeters.

Solution: 15 kg = 15,000 grams.

Solution: 2 days = 48 hours.

Solution: 50 ml = 0.05 liters.

Solution: 2.5 m = 250 cm.

Solution: 8 weeks = 56 days.

Solution: 4,500 ml = 4.5 liters.

Solution: 5 minutes = 300 seconds.

Solution: 9 liters = 9,000 milliliters.

Solution: 2.5 kg = 2500 grams.

Solution: 600 cm = 6 meters.

Solution: 4.5 m = 4500 mm.

Solution: 2500 ml = 2.5 liters.

Solution: 30 days = 4 weeks and 2 days.

- Class 6 Maths – Chapter 4: Basic Geometrical Ideas MCQ | Important Questions
- Class 6 Maths – Chapter 3: Playing with Numbers | Important Questions
- Class 6 Maths – Chapter 1: Knowing Our Numbers | Important Questions
- Mathematics Worksheet – Place Value
- President Droupadi Murmu Appoints Governors In Telangana Rajasthan Jharkhand Chhattisgarh Sikkim Updates – Amar Ujala Hindi News Live